“Weet je waar je van gaat lachen? Als je
alles netjes en adequaat hebt afgehandeld.
En over een paar jaar doet ze haar bedrijf
een check up cadeau.”
“Een ding weet je zeker, mocht er
een kink in de kabel komen dan
hebben jullie alles goed geregeld.”
“De kinderkamer is klaar.
Net als jullie. Dat is een prettig gevoel.”
“Ook als je dromen hebt moet je ze goed
laten regelen. De koop van je nieuwe
huis bijvoorbeeld. Typisch zo’n droom.”
“Je gaat er niet van uit, maar als
het misgaat hoe zit het dan met
het huis dat je samen hebt gebouwd?”
“Daar gaat ze, de wijde wereld in.
Een geluk heeft ze, haar ouders hebben
alles tot in de puntjes geregeld.”
previous arrow
next arrow
Slider

Vereffenen nalatenschap

Heeft u een nalatenschap die moet worden vereffend, maar beschikt u zelf niet over de kennis om dit zo goed mogelijk te doen? Neem dan vandaag nog contact op met Lexperience. We hebben namelijk notarissen in dienst die jarenlange ervaring hebben op het gebied van nalatenschappen. Wij staan je graag terzijde om ervoor te zorgen dat het vereffenen van nalatenschap zo goed mogelijk verloopt. We raden je daarbij aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als je hier meer over wil lezen. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen met al je vragen.

Zonder zorgen een nalatenschap vereffenen

Voor het vereffenen van nalatenschap wordt in de regel een executeur ingeschakeld. Dit kan in principe iedereen zijn. Een familielid, een vriend of vriendin, een kennis… Maar het is misschien wel het beste als hier een professional voor wordt ingeschakeld. Iemand die veel ervaring heeft op dit gebied en die deze ervaring graag inzet om jou en de andere nabestaanden zo goed mogelijk te helpen. We doen dit altijd zo persoonlijk mogelijk. We denken dat we jou pas het beste kunnen helpen als we ook precies weten waarmee jij het meeste bent geholpen.

Wil jij een nalatenschap vereffenen?

Het is belangrijk om het vereffenen van nalatenschap zo professioneel mogelijk te laten doen. Per slot van rekening is het zo dat een nalatenschap eigenlijk altijd aan de orde is in een moeilijke periode, na het overlijden van een dierbare. Wij zorgen er op een nuchtere wijze, maar toch met warme aandacht voor jou en de andere nabestaanden, voor dat alles helemaal perfect wordt geregeld. Wil je hier meer over weten? Neem dan gewoon even contact over op met ons om een afspraak te maken. We staan ook altijd klaar om al je vragen via telefoon of mail te beantwoorden.

Lees meer

 

Over ons

Wij hebben onze focus gelegd op de twee gebieden waar ons hart ligt. Nalatenschappen en ondernemers. Gebieden waarvan wij het gevoel hebben dat we vanuit onze passie en deskundigheid iets kunnen bijdragen.

eric lexperience

Eric

voor nalatenschappen: eric@lexperience.nl

jan lexperience

Jan

voor ondernemers: jan@lexperience.nl

Persoonlijk

Als wij weten waarom iemand iets wil, kunnen wij iets maken dat iemand echt wil. Als wij op dat punt zijn, zijn wij gelukkig.

Betrokken

Cliënten vinden gesprekken met ons plezierig en informeel. Dat komt omdat wij oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en de situatie waarin ze verkeren.

Specialisme

Lexperience is een gespecialiseerd notariskantoor. Deskundigheid staat bij ons voorop. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten. Maar wij zijn ook creatief en denken mee.

Wij bieden raad en daad bij alle facetten van het leven.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer weten over Lexperience of wil je eerst met ons komen kennismaken? Bel of mail ons dan.

 +31 (0) 497 22 51 22
  info@lexperience.nl