Cliënten willen rust en duidelijkheid.
Wij bieden dat.

Wanneer ze ons anders inschatten dan notaris is dat voor ons een compliment. Uiteraard waarderen wij de waarden en de inhoud van ons vak, die zijn fantastisch. Maar mensen hoeven ons niet per se als notarissen te zien. Wij zijn veel meer dan dat. Wij adviseren en ondersteunen. En doen dat onpartijdig, van daaruit kijken we naar de belangen van alle betrokkenen.

Met onze focus op nalatenschappen en ondernemingsrecht zitten we nu recht in het hart van ondernemers. Het proces dat wij samen met onze klanten doorlopen is eigenlijk maatschappelijk werk. En als we eerlijk zijn, hebben we nog nooit zoveel plezier in ons werk gehad. Het proces is anders, het contact is anders, hier kunnen we de beste in zijn.

Op inhoud boven iedereen uitsteken, dat is een mooi streven. Het gaat om het menselijk contact, de achtergronden en het inzicht om daar de juiste oplossingen bij te creëren. Op deze gebieden kunnen we uitblinken. Cliënten willen rust en duidelijkheid. Wij bieden dat.

Over ons

Eric de Jong

Eric is notaris met brede ervaring. Met zijn passie om ingewikkelde problemen van mensen op te lossen, heeft hij zich gespecialiseerd in de afwikkeling van nalatenschappen en adviseert hij daarover.

Jan Tops

Jan is notaris en specialist voor ondernemers, zowel zakelijk als privé. Hij houdt zich al lang bezig met het oplossen van vraagstukken voor ondernemers. Daaruit is zijn passie voor vennootschapsrecht en huwelijkse voorwaarden ontstaan.

Natascha

Natascha specialiseert zich als jurist op het gebied van familierecht. Zij haalt er voldoening uit om mensen te ondersteunen bij de belangrijke momenten in het leven. Bij leuke dingen zoals samenwonen en trouwen maar ook bij het regelen van alle belangrijke zaken bij overlijden.

Christel

Christel is als notarieel medewerker verantwoordelijk voor met name ondernemingsrechtzaken die zij samen met haar collega’s behandelt. Daarnaast zorgt zij ook voor de algemene zaken op kantoor.

Monique

Monique is als notarieel medewerker verantwoordelijk voor met name vastgoed. Daarnaast houdt zij zich bezig met testamenten en zorgvolmachten (levenstestamenten), samen met haar collega’s. Monique zorgt voor structuur in de afhandeling van onze dossiers.

Rianne

Rianne wordt het meest enthousiast van ondernemingsrecht en andere zaken voor ondernemers. Deze werkzaamheden verricht zij voornamelijk. Daarnaast ondersteunt ze haar collega’s bij hun werkzaamheden op andere rechtsgebieden. Zij haalt er energie uit dat het werk veelzijdig en uitdagend is, waardoor geen dag hetzelfde is.

Mylène

Mylène de Bruijn is als receptioniste/secretaresse bij ons werkzaam. Wanneer je contact met Lexperience opneemt, staat Mylène je met haar Brabantse gastvrijheid te woord. Ze begeleidt onze cliënten en ondersteunt haar collega’s in hun werkzaamheden. Mylène houdt daarnaast ook de interne processen in de gaten zodat alles gesmeerd blijft lopen.

Janique

Janique helpt ons als studentstagiaire met verschillende hand- en spandiensten. Zij verzorgt de ontvangst van klanten, ook telefonisch. En wekelijks zorgt zij voor een vrolijke noot en een jonge frisse blik op het leven.


VASN logo