“Huwelijkse voorwaarden betekent niet
dat je twijfelt of angst hebt, het betekent
dat je het goed met elkaar voor hebt.”
“De kinderkamer is klaar.
Net als jullie. Dat is een prettig gevoel.”
“Ook als je dromen hebt moet je ze goed
laten regelen. De koop van je nieuwe
huis bijvoorbeeld. Typisch zo’n droom.”
“Een ding weet je zeker, mocht er
een kink in de kabel komen dan
hebben jullie alles goed geregeld.”
“Weet je waar je van gaat lachen? Als je
alles netjes en adequaat hebt afgehandeld.
En over een paar jaar doet ze haar bedrijf
een check up cadeau.”
“Met z’n tweeën doen waar ze al jaren van
droomden. Prachtig natuurlijk. Maar zorg wel
dat alles goed geregeld is. Businessplan of niet,
je kunt niet alles voorspellen.”
“Je gaat er niet van uit, maar als
het misgaat hoe zit het dan met
het huis dat je samen hebt gebouwd?”
“Daar gaat ze, de wijde wereld in.
Een geluk heeft ze, haar ouders hebben
alles tot in de puntjes geregeld.”
previous arrow
next arrow
Slider

 

Vereffenaar

Soms loopt alles bij een nalatenschap niet helemaal zoals je dat zou wensen. De persoon die is overleden had schulden en laat deze nu in feite na aan zijn nabestaanden. Er kan dan een vereffenaar worden aangesteld om eens te bekijken wat er in deze allemaal nog mogelijk is. Zijn er nog liggende gelden of waardevolle spullen waarmee de openstaande schuld kan worden voldaan, zodat nabestaanden niet met de problemen blijven zitten? Bij Lexperience hebben we hier veel ervaring mee. Als notaris vereffenaar zorgen wij ervoor dat de schulden zo goed mogelijk worden weggewerkt.

Notaris vereffenaar nalatenschap

Als je op zoek bent naar een professionele notaris vereffenaar voor nalatenschap, dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Lexperience. We hebben professionals in dienst die niet alleen vele jaren ervaring hebben op het gebied van nalatenschappen, maar die er ook een echte passie voor hebben om alles bij het vereffenen van een nalatenschap zo goed mogelijk te laten verlopen. Neem dan ook vandaag nog eens contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden die wij je op dit gebied allemaal te bieden hebben.

Meer weten over het werk van een notaris vereffenaar?

Een vereffenaar heeft een belangrijke functie. Per slot van rekening is het zo dat het soms hard nodig is dat er een ervaren iemand naar een erfenis kijkt, om er zo voor te zorgen dat er geen problemen ontstaan. Bij ons ben je aan het juiste adres voor alle werkzaamheden op het gebied van nalatenschappen. Wij zorgen ervoor dat een erfenis goed wordt uitgekeerd, maar ook dat er een duidelijk en compleet testament wordt opgezet. Op onze website lees je hier meer over, maar we staan ook altijd klaar om het hier in een persoonlijk gesprek met je over te hebben.

Lees meer

 

Over ons

Wij hebben onze focus gelegd op de twee gebieden waar ons hart ligt. Nalatenschappen en ondernemers. Gebieden waarvan wij het gevoel hebben dat we vanuit onze passie en deskundigheid iets kunnen bijdragen.

eric lexperience

Eric

voor nalatenschappen: eric@lexperience.nl

jan lexperience

Jan

voor ondernemers: jan@lexperience.nl

Persoonlijk

Als wij weten waarom iemand iets wil, kunnen wij iets maken dat iemand echt wil. Als wij op dat punt zijn, zijn wij gelukkig.

Betrokken

Cliënten vinden gesprekken met ons plezierig en informeel. Dat komt omdat wij oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en de situatie waarin ze verkeren.

Specialisme

Lexperience is een gespecialiseerd notariskantoor. Deskundigheid staat bij ons voorop. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten. Maar wij zijn ook creatief en denken mee.

Een nalatenschap afhandelen? Doe het maar.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer weten over Lexperience of wil je eerst met ons komen kennismaken? Bel of mail ons dan.

 +31 (0) 497 22 51 22
  info@lexperience.nl