Lexperience is op zoek naar een juridisch secretaresse ter uitbreiding van ons team. En niet zo maar eentje – als secretaresse ben je een belangrijke schakel binnen Lexperience. Weet jij wel van aanpakken, heb je een vlotte babbel en oog voor detail? Lees dan snel verder. We ontmoeten je graag!

Dit zijn jouw kwaliteiten

Als jij op je best bent hoeft niemand jou te vertellen wat je moet doen. Met een scherpe blik signaleer jij problemen voordat ze er zijn – en je lost ze ook op. Je bent collegiaal, servicegericht en nauwkeurig. Je bent stressbestendig en hebt een flexibele instelling. Ervaring in het notariaat of in de juridische dienstverlening is mooi meegenomen, maar geen vereiste. Als je niet over deze kennis beschikt ben je wel bereid je daarin te verdiepen.

Dit is wat je gaat doen

Als juridisch secretaresse ben jij de steun en toeverlaat van onze notarissen en juristen. Dankzij jouw proactieve kijk zie je namelijk wat er moet gebeuren en zorg jij ervoor dat iedereen kan doen waar hij of zij goed in is. Je zorgt bijvoorbeeld voor een correcte verwerking en registratie van akten, alsmede de verwerking in externe registers zoals het handelsregister en het Kadaster. Ook postbehandeling, agendabeheer, archiveren en office management behoren tot jouw werkzaamheden. Ondertussen sta je via e-mail en telefoon allerlei cliënten te woord met een glimlach, want je werkt immers bij het leukste notariskantoor van De Kempen!

Dit vragen wij van je

– Een ‘handen uit de mouwen’-mentaliteit
– Een vriendelijke, open persoonlijkheid die in ons team past
– Ervaring als secretaresse
– Ervaring in notariaat of juridische dienstverlening is een pre (of je bent bereid je hierin te verdiepen)
– Een nauwkeurige werkinstelling
– Een vooruitziende blik en proactieve houding

Dit mag je van ons verwachten

– Uitdagende en gevarieerde werkzaamheden
– Een gezellig en professioneel team om in te werken
– Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
– 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
– Een prachtige werkplek in een monumentaal pand

Dit zijn wij

Lexperience is niet zoals andere notariskantoren. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, maar wij weten dat kwaliteit niet kan bestaan zonder werkplezier. Lexperience is een gespecialiseerd notariskantoor met de focus op ondernemers en nalatenschappen. Wij gaan op zoek naar creatieve oplossingen en streven naar een snelle en proactieve service. Wij vinden het dus belangrijk dat jij je ook in deze eigenschappen herkent. Jij bent als secretaresse namelijk de verbindende factor tussen notarissen, juristen en cliënten.

Kom jij graag werken in een gedreven en enthousiast klein team? Heb jij de ambitie om met ons mee te groeien? Neem dan contact op met Jan (06-12603729) of solliciteer direct via jan@lexperience.nl.