“Weet je waar je van gaat lachen? Als je
alles netjes en adequaat hebt afgehandeld.
En over een paar jaar doet ze haar bedrijf
een check up cadeau.”
“Een ding weet je zeker, mocht er
een kink in de kabel komen dan
hebben jullie alles goed geregeld.”
“De kinderkamer is klaar.
Net als jullie. Dat is een prettig gevoel.”
“Ook als je dromen hebt moet je ze goed
laten regelen. De koop van je nieuwe
huis bijvoorbeeld. Typisch zo’n droom.”
“Je gaat er niet van uit, maar als
het misgaat hoe zit het dan met
het huis dat je samen hebt gebouwd?”
“Daar gaat ze, de wijde wereld in.
Een geluk heeft ze, haar ouders hebben
alles tot in de puntjes geregeld.”
previous arrow
next arrow
Slider

 

Novex executeur

Bij een nalatenschap is het heel belangrijk om een professionele executeur in te schakelen. Per slot van rekening is het zo dat er bij een erfenis veel geregeld moet worden. Je kunt er dan voor kiezen om hier een familielid, vriend of kennis voor aan te stellen, maar beter is het wellicht om hier een professional voor in te schakelen. Bij Lexperience vind je een professionele Novex executeur die als geen ander weet wat er allemaal komt kijken bij het naleven van een testament, of het verdelen van de boedel. Novex is de Nederlandse Organisatie voor Executeurs, waarbij u altijd kunt rekenen op echte kennis en vakmanschap.

Contact opnemen met een Novex notaris executeur

Bij Lexperience kun je er op rekenen dat je te maken hebt met mensen die kennis van zaken hebben als het aankomt op testamenten. Dit is ook heel belangrijk, omdat je toch wil dat de uitvoering van je testament zo goed mogelijk wordt uitgevoerd. Is er geen executeur aangesteld en zit je nu met een erfenis waar losse eindjes aan hangen? Ook dan kun je contact met ons opnemen. We gaan, eventueel in overleg met een kantonrechter, voor een zo goed mogelijke verdeling van de boedel. Dit is een vakgebied waar weinig notarissen echt warm voor lopen, maar waar wij een passie voor hebben.

Meer weten over onze Novex notaris executeur?

Neem gewoon even contact met ons op als je vragen hebt over ons werk en de mogelijkheden die je bij ons allemaal hebt. We vertellen je dan precies wat het werk van een Novex executeur precies inhoudt. Je kunt ook altijd een afspraak met ons maken om door te spreken wat wij voor je kunnen betekenen. Bij Lexperience ben je aan het juiste adres als het aankomt op alle mogelijke notariele taken die er maar vervuld kunnen worden.

Lees meer

 

Over ons

Wij hebben onze focus gelegd op de twee gebieden waar ons hart ligt. Nalatenschappen en ondernemers. Gebieden waarvan wij het gevoel hebben dat we vanuit onze passie en deskundigheid iets kunnen bijdragen.

eric lexperience

Eric

voor nalatenschappen: eric@lexperience.nl

jan lexperience

Jan

voor ondernemers: jan@lexperience.nl

Persoonlijk

Als wij weten waarom iemand iets wil, kunnen wij iets maken dat iemand echt wil. Als wij op dat punt zijn, zijn wij gelukkig.

Betrokken

Cliënten vinden gesprekken met ons plezierig en informeel. Dat komt omdat wij oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en de situatie waarin ze verkeren.

Specialisme

Lexperience is een gespecialiseerd notariskantoor. Deskundigheid staat bij ons voorop. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten. Maar wij zijn ook creatief en denken mee.

Wij bieden raad en daad bij alle facetten van het leven.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer weten over Lexperience of wil je eerst met ons komen kennismaken? Bel of mail ons dan.

 +31 (0) 497 22 51 22
  info@lexperience.nl