“Weet je waar je van gaat lachen? Als je
alles netjes en adequaat hebt afgehandeld.
En over een paar jaar doet ze haar bedrijf
een check up cadeau.”
“Een ding weet je zeker, mocht er
een kink in de kabel komen dan
hebben jullie alles goed geregeld.”
“De kinderkamer is klaar.
Net als jullie. Dat is een prettig gevoel.”
“Ook als je dromen hebt moet je ze goed
laten regelen. De koop van je nieuwe
huis bijvoorbeeld. Typisch zo’n droom.”
“Je gaat er niet van uit, maar als
het misgaat hoe zit het dan met
het huis dat je samen hebt gebouwd?”
“Daar gaat ze, de wijde wereld in.
Een geluk heeft ze, haar ouders hebben
alles tot in de puntjes geregeld.”
previous arrow
next arrow
Slider

Notaris Veldhoven

Ben jij op zoek naar een notaris in Veldhoven? Dan raden wij je aan om eens op onze website te komen kijken. We zijn dan weliswaar niet gevestigd in Veldhoven, maar je vindt ons wel bij jou in de buurt. Lexperience is namelijk gevestigd in Eersel, waar we ervaren notarissen voor je klaar hebben staan. Mensen die niet alleen veel kennis hebben op het gebied van hun werk, maar die daarnaast ook nog eens een echte passie hebben voor hun klanten. Voor ons is het opstellen van een contract of ander belangrijk document niet zomaar een klusje, we zien het bijna als een soort van maatschappelijk werk!

Op zoek naar een notaris in Veldhoven?

Je zoekt een notaris voor Veldhoven en omstreken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor alle soorten notarieel werk, maar we zijn gespecialiseerd op de gebieden van nalatenschappen en ondernemers. We vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We zijn ook oprecht geinteresseerd in wat jou beweegt. Hierdoor zetten wij net dat stapje extra om ervoor te zorgen dat jouw zaken helemaal tot in de kleinste details geregeld zijn. Als we precies weten wat je echt wil, en waarom je dat wil, dan kunnen wij iets maken dat helemaal op maat is geschreven.

Meer weten over ons notariskantoor voor Veldhoven?

Bij ons notariskantoor voor Veldhoven en omstreken vind je mensen die altijd voor je klaarstaan. Ons kantoor is gespecialiseerd op het gebied van nalatenschappen en ondernemers, maar je kunt ook voor bijvoorbeeld het opstellen van huwelijkse voorwaarden bij ons terecht. Neem daarom vandaag nog contact met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden die je bij ons hebt. Alleen als je zaken helemaal perfect zijn geregeld kun je latere problemen helpen voorkomen!

Lees meer

 

Over ons

Wij hebben onze focus gelegd op de twee gebieden waar ons hart ligt. Nalatenschappen en ondernemers. Gebieden waarvan wij het gevoel hebben dat we vanuit onze passie en deskundigheid iets kunnen bijdragen.

eric lexperience

Eric

voor nalatenschappen: eric@lexperience.nl

jan lexperience

Jan

voor ondernemers: jan@lexperience.nl

Persoonlijk

Als wij weten waarom iemand iets wil, kunnen wij iets maken dat iemand echt wil. Als wij op dat punt zijn, zijn wij gelukkig.

Betrokken

Cliënten vinden gesprekken met ons plezierig en informeel. Dat komt omdat wij oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en de situatie waarin ze verkeren.

Specialisme

Lexperience is een gespecialiseerd notariskantoor. Deskundigheid staat bij ons voorop. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten. Maar wij zijn ook creatief en denken mee.

Wij bieden raad en daad bij alle facetten van het leven.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer weten over Lexperience of wil je eerst met ons komen kennismaken? Bel of mail ons dan.

 +31 (0) 497 22 51 22
  info@lexperience.nl