“Weet je waar je van gaat lachen? Als je
alles netjes en adequaat hebt afgehandeld.
En over een paar jaar doet ze haar bedrijf
een check up cadeau.”
“Een ding weet je zeker, mocht er
een kink in de kabel komen dan
hebben jullie alles goed geregeld.”
“De kinderkamer is klaar.
Net als jullie. Dat is een prettig gevoel.”
“Ook als je dromen hebt moet je ze goed
laten regelen. De koop van je nieuwe
huis bijvoorbeeld. Typisch zo’n droom.”
“Je gaat er niet van uit, maar als
het misgaat hoe zit het dan met
het huis dat je samen hebt gebouwd?”
“Daar gaat ze, de wijde wereld in.
Een geluk heeft ze, haar ouders hebben
alles tot in de puntjes geregeld.”
previous arrow
next arrow
Slider

Notaris testament

Ben jij op zoek naar een kundige, betrouwbare notaris voor het opstellen van een testament? Dan nodigen wij je van harte uit om eens langs te komen bij Lexperience. Je vindt ons in Eersel, waar ervaren notarissen klaarstaan om samen met jou een compleet testament op te stellen. We snappen hoe belangrijk het is om alles goed te regelen. Erfenissen willen nog wel eens problemen opleveren bij de afwikkeling, dat wil jij natuurlijk zo goed mogelijk zien te voorkomen! Als je bij onze notaris een testament op laat stellen, dan hoef je er niet bang voor te zijn dat er problemen gaan ontstaan.

Als notaris een testament openen

Het is belangrijk om ook het openen van een testament over te laten aan mensen die hier veel ervaring mee hebben. Per slot van rekening is het zo dat je er niet op zit te wachten dat er onduidelijkheid is over het testament en de nalatenschap. Bij Lexperience vind je veel kennis op dit gebied, aangezien nalatenschappen tot onze specialiteiten behoren. We hebben een echte passie voor deze vorm van notarieel werk en gaan dan ook graag met jou aan de slag om alles zo goed mogelijk te regelen. We proberen je te leren kennen, zodat we goed weten wat je precies wil. Alleen dan kunnen we ervoor zorgen dat jouw testament straks helemaal aan je wensen voldoet.

Zoek jij voor je testament een notaris?

Als het op nalatenschappen aankomt zit je goed bij Lexperience. We hebben de kennis die nodig is om alles helemaal perfect te laten verlopen. Ben jij op zoek naar echte kennis op het gebied van nalatenschappen? Wij hebben heel veel ervaring op dit gebied. Door deze ervaring weten we precies hoe een nalatenschap het beste geregeld kan worden. Op een manier waar u een gerustgesteld gevoel van krijgt. Vooral ook op een manier die ervoor zorgt dat er geen misverstanden ontstaan als een notaris een testament gaat openen.

Lees meer

 

Over ons

Wij hebben onze focus gelegd op de twee gebieden waar ons hart ligt. Nalatenschappen en ondernemers. Gebieden waarvan wij het gevoel hebben dat we vanuit onze passie en deskundigheid iets kunnen bijdragen.

eric lexperience

Eric

voor nalatenschappen: eric@lexperience.nl

jan lexperience

Jan

voor ondernemers: jan@lexperience.nl

Persoonlijk

Als wij weten waarom iemand iets wil, kunnen wij iets maken dat iemand echt wil. Als wij op dat punt zijn, zijn wij gelukkig.

Betrokken

Cliënten vinden gesprekken met ons plezierig en informeel. Dat komt omdat wij oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en de situatie waarin ze verkeren.

Specialisme

Lexperience is een gespecialiseerd notariskantoor. Deskundigheid staat bij ons voorop. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten. Maar wij zijn ook creatief en denken mee.

Een nalatenschap afhandelen? Doe het maar.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer weten over Lexperience of wil je eerst met ons komen kennismaken? Bel of mail ons dan.

 +31 (0) 497 22 51 22
  info@lexperience.nl