“Weet je waar je van gaat lachen? Als je
alles netjes en adequaat hebt afgehandeld.
En over een paar jaar doet ze haar bedrijf
een check up cadeau.”
“Een ding weet je zeker, mocht er
een kink in de kabel komen dan
hebben jullie alles goed geregeld.”
“De kinderkamer is klaar.
Net als jullie. Dat is een prettig gevoel.”
“Ook als je dromen hebt moet je ze goed
laten regelen. De koop van je nieuwe
huis bijvoorbeeld. Typisch zo’n droom.”
“Je gaat er niet van uit, maar als
het misgaat hoe zit het dan met
het huis dat je samen hebt gebouwd?”
“Daar gaat ze, de wijde wereld in.
Een geluk heeft ze, haar ouders hebben
alles tot in de puntjes geregeld.”
previous arrow
next arrow
Slider

Notaris levenstestament

Wil jij een levenstestament opstellen en ben je nu op zoek naar een deskundige notaris om dit voor je te regelen? Neem dan vandaag nog contact op met Lexperience. We hebben de kennis en ervaring in huis om ervoor te zorgen dat ook jouw testament helemaal reflecteert wat jouw wensen op dit gebied zijn. We raden je daarbij aan om eens bij ons te komen kijken als je meer wil weten over de mogelijkheden die wij op dit gebied voor je hebben. Je kunt altijd even op onze website kijken wat voor informatie we hier allemaal voor je klaar hebben staan. Bij Lexperience hebben we ons gespecialiseerd op het gebied van nalatenschappen.

Contact opnemen met een notaris voor levenstestament

Bij Lexperience hebben we de kennis klaarstaan die je nodig hebt om een goed testament op te kunnen stellen. Met een testament zorg je ervoor dat je nabestaanden geen zorgen hoeven te hebben over wat er met je nalatenschap gaat gebeuren. Er zijn op het gebied van nalatenschappen eigenlijk maar weinig regels, het is dan ook heel belangrijk dat je alles goed regelt om problemen zoveel mogelijk te voorkomen. Als levenstestament notaris hebben we veel ervaring op het gebied van testamenten en het zo goed mogelijk opstellen hiervan.

Meer weten over ons werk als levenstestament notaris?

Als jij meer wil weten over wat wij voor je kunnen betekenen als notaris voor levenstestament, maak dan een afspraak met ons. In een persoonlijk gesprek nemen we alle mogelijkheden op dit gebied met je door. Wil je meer weten over wat er allemaal komt kijken bij het opstellen van een goed testament? Dan kun je hier natuurlijk ook even over bellen of mailen met ons. Je kunt ook bij ons terecht voor alle andere zaken die door een notaris geregeld worden.

Lees meer

 

Over ons

Wij hebben onze focus gelegd op de twee gebieden waar ons hart ligt. Nalatenschappen en ondernemers. Gebieden waarvan wij het gevoel hebben dat we vanuit onze passie en deskundigheid iets kunnen bijdragen.

eric lexperience

Eric

voor nalatenschappen: eric@lexperience.nl

jan lexperience

Jan

voor ondernemers: jan@lexperience.nl

Persoonlijk

Als wij weten waarom iemand iets wil, kunnen wij iets maken dat iemand echt wil. Als wij op dat punt zijn, zijn wij gelukkig.

Betrokken

Cliënten vinden gesprekken met ons plezierig en informeel. Dat komt omdat wij oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en de situatie waarin ze verkeren.

Specialisme

Lexperience is een gespecialiseerd notariskantoor. Deskundigheid staat bij ons voorop. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten. Maar wij zijn ook creatief en denken mee.

Wij bieden raad en daad bij alle facetten van het leven.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer weten over Lexperience of wil je eerst met ons komen kennismaken? Bel of mail ons dan.

 +31 (0) 497 22 51 22
  info@lexperience.nl