“Weet je waar je van gaat lachen? Als je
alles netjes en adequaat hebt afgehandeld.
En over een paar jaar doet ze haar bedrijf
een check up cadeau.”
“Een ding weet je zeker, mocht er
een kink in de kabel komen dan
hebben jullie alles goed geregeld.”
“De kinderkamer is klaar.
Net als jullie. Dat is een prettig gevoel.”
“Ook als je dromen hebt moet je ze goed
laten regelen. De koop van je nieuwe
huis bijvoorbeeld. Typisch zo’n droom.”
“Je gaat er niet van uit, maar als
het misgaat hoe zit het dan met
het huis dat je samen hebt gebouwd?”
“Daar gaat ze, de wijde wereld in.
Een geluk heeft ze, haar ouders hebben
alles tot in de puntjes geregeld.”
previous arrow
next arrow
Slider

 

Notaris erfrecht

Is er een naaste overleden en is de tijd gekomen om de erfenis te verdelen. Dan kan het nodig zijn om hier een notaris met erfrecht als specialisatie voor in te schakelen. Het kan namelijk nodig zijn om te laten bepalen dat je het erfrecht hebt, bijvoorbeeld om de controle te kunnen krijgen over de bankrekening van de overledene. Het is dan goed om een professional in te schakelen die alles van erfrecht weet. Je vindt de nodige ervaring bij Lexperience. Ons notariskantoor is gespecialiseerd op het gebied van alles wat met nalatenschap te maken heeft en weet zodoende ook precies wat er komt kijken bij erfrecht.

Een notaris van erfrecht inschakelen

Je zoekt een erfrecht notaris in Eersel en omstreken die graag voor jou aan de slag gaat? Het kan veel werk zijn om een erfenis goed af te wikkelen. Veel notarissen zullen dan ook weinig enthousiast voor je aan de slag gaan. Wij hebben de specialisten die het geen probleem vinden om zogezegd helemaal in de materie te duiken. We helpen jou graag om alles zo goed mogelijk af te handelen, zodat jij er zeker van kunt zijn dat duidelijk is wie het erfrecht heeft. Als notaris met erfrecht als specialisatie gaan we graag eens met je om tafel zitten om alles door te spreken.

Meer weten over het werk van een erfrecht notaris?

Kom eens met ons kennismaken als je overweegt ons in te schakelen voor de afwikkeling van een erfenis. We zorgen er graag voor dat jij helemaal op de hoogte bent van wat er geregeld moet worden. We nemen daarbij je zorgen weg. We staan garant voor een persoonlijke service waarbij je er op kunt rekenen dat je geholpen wordt door mensen met passie voor je werk. Meer weten? Je kunt dan ook altijd even een kijkje komen nemen op onze website. Hier vind je meer informatie over ons kantoor en waar wij voor staan.

Lees meer

 

Over ons

Wij hebben onze focus gelegd op de twee gebieden waar ons hart ligt. Nalatenschappen en ondernemers. Gebieden waarvan wij het gevoel hebben dat we vanuit onze passie en deskundigheid iets kunnen bijdragen.

eric lexperience

Eric

voor nalatenschappen: eric@lexperience.nl

jan lexperience

Jan

voor ondernemers: jan@lexperience.nl

Persoonlijk

Als wij weten waarom iemand iets wil, kunnen wij iets maken dat iemand echt wil. Als wij op dat punt zijn, zijn wij gelukkig.

Betrokken

Cliënten vinden gesprekken met ons plezierig en informeel. Dat komt omdat wij oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en de situatie waarin ze verkeren.

Specialisme

Lexperience is een gespecialiseerd notariskantoor. Deskundigheid staat bij ons voorop. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten. Maar wij zijn ook creatief en denken mee.

Een nalatenschap afhandelen? Doe het maar.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer weten over Lexperience of wil je eerst met ons komen kennismaken? Bel of mail ons dan.

 +31 (0) 497 22 51 22
  info@lexperience.nl