“Weet je waar je van gaat lachen? Als je
alles netjes en adequaat hebt afgehandeld.
En over een paar jaar doet ze haar bedrijf
een check up cadeau.”
“Een ding weet je zeker, mocht er
een kink in de kabel komen dan
hebben jullie alles goed geregeld.”
“De kinderkamer is klaar.
Net als jullie. Dat is een prettig gevoel.”
“Ook als je dromen hebt moet je ze goed
laten regelen. De koop van je nieuwe
huis bijvoorbeeld. Typisch zo’n droom.”
“Je gaat er niet van uit, maar als
het misgaat hoe zit het dan met
het huis dat je samen hebt gebouwd?”
“Daar gaat ze, de wijde wereld in.
Een geluk heeft ze, haar ouders hebben
alles tot in de puntjes geregeld.”
previous arrow
next arrow
Slider

Notaris Eindhoven

Ben jij op zoek naar een notaris in Eindhoven? Dan raden we je aan om eens in de auto te stappen en naar Eersel te komen. Hier vind je namelijk Lexperience, een kantoor waar je mensen tegenkomt met een echte passie voor hun werk. Ervaren, deskundige notarissen die als geen ander weten wat er allemaal bij komt kijken om zaken echt goed te regelen. Als notaris voor Eindhoven en omstreken vinden we het heel belangrijk dat jij goed op een rijtje hebt staan wat belangrijk is. Neem dan ook eens contact met ons op om kennis te komen maken en te horen wat wij voor je kunnen betekenen.

Het notariskantoor voor Eindhoven

Lexperience is gespecialiseerd in nalatenschappen en ondernemers. Onze passie ligt vooral op deze twee gebieden, waar je dan ook een uitzonderlijke kennis terugvindt. Maar, je kunt ook bij ons terecht als je andere vragen hebt of op een ander gebied een notaris nodig hebt. Dat koopcontract voor je nieuwe huis teken je bijvoorbeeld ook bij ons, maar we kunnen je ook helpen met het opstellen van huwelijkse voorwaarden. Wil je meer weten over wat wij allemaal voor je kunnen betekenen? Kijk dan gewoon eens op onze website. Hier vind je alle informatie die je maar nodig kunt hebben overzichtelijk terug.

Je zoekt een notaris bij Eindhoven?

Voor een ervaren, kundige notaris hoef je niet verder meer te zoeken. Ons notariskantoor bij Eindhoven staat namelijk altijd voor je klaar. Neem contact met ons op om een afspraak te maken. We willen je helpen om al je zaken zo goed mogelijk te regelen. Dit is namelijk de beste manier om ervoor te zorgen dat er straks geen problemen kunnen ontstaan. Bij ons vind je deskundigheid, maar we denken ook met je mee en helpen met het verzinnen van een creatieve oplossing.

Lees meer

 

Over ons

Wij hebben onze focus gelegd op de twee gebieden waar ons hart ligt. Nalatenschappen en ondernemers. Gebieden waarvan wij het gevoel hebben dat we vanuit onze passie en deskundigheid iets kunnen bijdragen.

eric lexperience

Eric

voor nalatenschappen: eric@lexperience.nl

jan lexperience

Jan

voor ondernemers: jan@lexperience.nl

Persoonlijk

Als wij weten waarom iemand iets wil, kunnen wij iets maken dat iemand echt wil. Als wij op dat punt zijn, zijn wij gelukkig.

Betrokken

Cliënten vinden gesprekken met ons plezierig en informeel. Dat komt omdat wij oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en de situatie waarin ze verkeren.

Specialisme

Lexperience is een gespecialiseerd notariskantoor. Deskundigheid staat bij ons voorop. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten. Maar wij zijn ook creatief en denken mee.

Je zaken moeten goed geregeld zijn, alleen zo voorkom je later grotere problemen.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer weten over Lexperience of wil je eerst met ons komen kennismaken? Bel of mail ons dan.

 +31 (0) 497 22 51 22
  info@lexperience.nl