Marc van Loenhout is apotheekeigenaar en mede-eigenaar van Appo Groep BV, een bedrijf dat na een omvangrijke fusie s landelijk werkende apotheek is geworden. Daarnaast is Marc directeur van Sofa BV, ‘s lands grootste belangenvertegenwoordiger voor zo’n 200 apotheekhoudende huisartsen. Onze notaris Jan heeft Marc daarbij van a tot z begeleid en geadviseerd. Marc vertelt graag over zijn ervaringen. 

Op zoek naar advies

Sofa BV werkt onder het motto ‘samen sterker dan alleen’. Sofa verzorgt een breed pakket aan ondersteunende en ondernemende diensten voor de bij haar aangesloten huisartsen. In die hoedanigheid werd hij ook al op notarieel vlak bijgestaan door Lexperience. “Jan verwerkt alle notariële handelingen achter onze transacties”, vertelt Marc. “Lexperience is wat dat betreft onze huisnotaris. 

Begeleiding fusie

“Toen er sprake was van een fusie met concullega Napohoed kwam Jan ook direct in beeld om ons daarin te begeleiden”, gaat Marc verder. “Je denkt van tevoren dat je zelf al de benodigde kennis in huis hebt maar de praktijk is vaak anders. Gelukkig kon ik Jan om advies en begeleiding vragen.”

“Het betrof een omvangrijke en gecompliceerde fusie”, blikt Marc terug. “Jan was daarin erg proactief en punctueel. Ik waardeer het hoe hij problemen tackelt voordat het daadwerkelijk problemen worden en dat hij nauwkeurig te werk gaat. Je kunt echt van Jan op aan; hij verstaat zijn vak, hij schakelt snel en hij is flexibel. Wanneer haast geboden is weet je dat je daar geen weken op hoeft te wachten, dan staat hij voor je klaar.”

Nauwkeurig en flexibel

“In een grote zaak zoals deze is het belangrijk dat je vakkundige begeleiding krijgt”, weet Marc. “Dat was bij Jan het geval. Hij is bedreven in grote transacties en daarom was hij voor ons de ideale partnerIk heb van meerdere partijen teruggekregen dat Jan heel nauwkeurig te werk gaat en dat hij alles tot in de puntjes uitgewerkt had. Dat kan ik alleen maar beamen; zijn accuratesse en flexibiliteit hebben ons echt geholpen in deze fusie.” 

 , , , , , , , , , , , , ,