“Weet je waar je van gaat lachen? Als je
alles netjes en adequaat hebt afgehandeld.
En over een paar jaar doet ze haar bedrijf
een check up cadeau.”
“Een ding weet je zeker, mocht er
een kink in de kabel komen dan
hebben jullie alles goed geregeld.”
“De kinderkamer is klaar.
Net als jullie. Dat is een prettig gevoel.”
“Ook als je dromen hebt moet je ze goed
laten regelen. De koop van je nieuwe
huis bijvoorbeeld. Typisch zo’n droom.”
“Je gaat er niet van uit, maar als
het misgaat hoe zit het dan met
het huis dat je samen hebt gebouwd?”
“Daar gaat ze, de wijde wereld in.
Een geluk heeft ze, haar ouders hebben
alles tot in de puntjes geregeld.”
previous arrow
next arrow
Slider

Executeur testamentair

Ben jij op zoek naar een betrouwbaar persoon die op kan treden als executeur testamentair? Dan nodigen we je van harte uit om eens langs te komen bij Lexperience. Bij ons vind je notarissen die vele jaren ervaring hebben op het gebied van het afhandelen van erfenissen, die graag ook voor jou aan de slag gaan. We vinden het belangrijk om ervoor te zorgen dat mensen de afwikkeling van hun testament met een vertrouwd gevoel aan ons afgeven. Neem dan ook gewoon even contact met ons op als je meer wil weten over de mogelijkheden die je hiervoor bij ons allemaal hebt.

Je zoekt een notaris executeur testamentair?

Een executeur testamentair heeft een zeer belangrijke functie. Per slot van rekening zijn er bij een testament belangrijke dingen af te handelen, waarbij veel mensen er op vertrouwen dat dit helemaal perfect gebeurt. Bij Lexperience kun je er op rekenen dat alles helemaal tot in de details perfect wordt afgehandeld. We vinden het belangrijk om onze klanten een goed gevoel te geven en ervoor te zorgen dat alles helemaal in orde is. Als je ervoor zorgt dat alles van tevoren goed is geregeld, kunnen hier op een later tijdstip ook geen problemen over ontstaan.

Meer weten over het werk van een executeur testamentair?

Als jij meer wil weten over wat een executeur nu precies doet, dan kun je hier altijd even contact over opnemen met ons. Bel of mail ons en stel alle vragen die je maar over dit onderwerp hebt. Je kunt natuurlijk ook altijd een keer contact met ons opnemen om een afspraak met ons te maken. We gaan dan met je om tafel om goed op papier te zetten wat jij belangrijk vindt. We willen alles zo goed mogelijk voor je regelen, zodat je er zeker van kunt zijn dat jouw testament straks tot in de kleinste details klopt en door een professional wordt afgewikkeld!

Lees meer

 

Over ons

Wij hebben onze focus gelegd op de twee gebieden waar ons hart ligt. Nalatenschappen en ondernemers. Gebieden waarvan wij het gevoel hebben dat we vanuit onze passie en deskundigheid iets kunnen bijdragen.

eric lexperience

Eric

voor nalatenschappen: eric@lexperience.nl

jan lexperience

Jan

voor ondernemers: jan@lexperience.nl

Persoonlijk

Als wij weten waarom iemand iets wil, kunnen wij iets maken dat iemand echt wil. Als wij op dat punt zijn, zijn wij gelukkig.

Betrokken

Cliënten vinden gesprekken met ons plezierig en informeel. Dat komt omdat wij oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en de situatie waarin ze verkeren.

Specialisme

Lexperience is een gespecialiseerd notariskantoor. Deskundigheid staat bij ons voorop. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten. Maar wij zijn ook creatief en denken mee.

Je zaken moeten goed geregeld zijn, alleen zo voorkom je later grotere problemen.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer weten over Lexperience of wil je eerst met ons komen kennismaken? Bel of mail ons dan.

 +31 (0) 497 22 51 22
  info@lexperience.nl