“Weet je waar je van gaat lachen? Als je
alles netjes en adequaat hebt afgehandeld.
En over een paar jaar doet ze haar bedrijf
een check up cadeau.”
“Een ding weet je zeker, mocht er
een kink in de kabel komen dan
hebben jullie alles goed geregeld.”
“De kinderkamer is klaar.
Net als jullie. Dat is een prettig gevoel.”
“Ook als je dromen hebt moet je ze goed
laten regelen. De koop van je nieuwe
huis bijvoorbeeld. Typisch zo’n droom.”
“Je gaat er niet van uit, maar als
het misgaat hoe zit het dan met
het huis dat je samen hebt gebouwd?”
“Daar gaat ze, de wijde wereld in.
Een geluk heeft ze, haar ouders hebben
alles tot in de puntjes geregeld.”
previous arrow
next arrow
Slider

Executeur benoemen

Bij het afwikkelen van een erfenis is soms iemand nodig die alles op professionele wijze regelt. We raden je dan ook aan om eens contact op te nemen met Lexperience als je op zoek bent naar een executeur met verstand van zaken. Wil jij een executeur benoemen die als geen ander weet wat er allemaal nodig is bij het correct afhandelen van een erfenis? Onze gespecialiseerde notaris tot executeur benoemen is dan de beste keuze die je kunt maken. We vertellen je hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Maak dan ook een afspraak met ons om eens kennis te maken met onze specialisten op dit gebied.

Wil jij een notaris tot executeur benoemen?

Als jij een testament opstelt, dan moet je hierbij ook iemand aanwijzen als executeur. Dit kan iedereen zijn. Je kunt een familielid benoemen tot executeur, of iemand anders die je vertrouwt. Maar mensen mogen hier ook nee tegen zeggen. Als jij op zoek bent naar een executeur waarbij je er zeker van kunt zijn dat deze je nalatenschap perfect beheert, dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Lexperience. Het beheren van nalatenschappen behoort namelijk tot onze specialiteiten. We hebben op dit gebied veel ervaring en helpen jou graag om de nalatenschap zo goed mogelijk af te handelen.

Meer weten over het benoemen van een executeur?

Wil jij een executeur benoemen, maar heb je hier nog vragen over? Dan raden wij je aan om eens bij ons te komen kijken. We beantwoorden graag alle vragen die je maar over dit onderwerp kunt hebben. Samen met jou bekijken we dan de mogelijkheden die je hebt op het gebied van het aanstellen van een executeur. Wil je ons hiervoor inschakelen? Dan maak je een goede keuze. We hebben al voor vele nalatenschappen als executeur geopereerd, altijd tot volle tevredenheid van de betrokken families.

Lees meer

 

Over ons

Wij hebben onze focus gelegd op de twee gebieden waar ons hart ligt. Nalatenschappen en ondernemers. Gebieden waarvan wij het gevoel hebben dat we vanuit onze passie en deskundigheid iets kunnen bijdragen.

eric lexperience

Eric

voor nalatenschappen: eric@lexperience.nl

jan lexperience

Jan

voor ondernemers: jan@lexperience.nl

Persoonlijk

Als wij weten waarom iemand iets wil, kunnen wij iets maken dat iemand echt wil. Als wij op dat punt zijn, zijn wij gelukkig.

Betrokken

Cliënten vinden gesprekken met ons plezierig en informeel. Dat komt omdat wij oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en de situatie waarin ze verkeren.

Specialisme

Lexperience is een gespecialiseerd notariskantoor. Deskundigheid staat bij ons voorop. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten. Maar wij zijn ook creatief en denken mee.

Wij bieden raad en daad bij alle facetten van het leven.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer weten over Lexperience of wil je eerst met ons komen kennismaken? Bel of mail ons dan.

 +31 (0) 497 22 51 22
  info@lexperience.nl