“Weet je waar je van gaat lachen? Als je
alles netjes en adequaat hebt afgehandeld.
En over een paar jaar doet ze haar bedrijf
een check up cadeau.”
“Een ding weet je zeker, mocht er
een kink in de kabel komen dan
hebben jullie alles goed geregeld.”
“De kinderkamer is klaar.
Net als jullie. Dat is een prettig gevoel.”
“Ook als je dromen hebt moet je ze goed
laten regelen. De koop van je nieuwe
huis bijvoorbeeld. Typisch zo’n droom.”
“Je gaat er niet van uit, maar als
het misgaat hoe zit het dan met
het huis dat je samen hebt gebouwd?”
“Daar gaat ze, de wijde wereld in.
Een geluk heeft ze, haar ouders hebben
alles tot in de puntjes geregeld.”
previous arrow
next arrow
Slider

Erfenis advies

Er komt nogal wat kijken bij het opstellen van een testament. Maar ook bij het vervullen van een erfenis zijn er veel dingen om rekening mee te houden. Het is dan goed om eens een kijkje te komen nemen bij Lexperience. Bij ons notariskantoor vind je ervaren mensen die veel kennis van zaken hebben als het op erfenissen aankomt. Je krijgt erfenis advies waar je wat mee kunt en waarbij je er geen zorgen om hoeft te maken of er misschien dingen vergeten worden. We zijn gespecialiseerd als het aankomt op nalatenschappen en vertellen je hier dan ook graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Een notaris voor advies over erfenis en nalatenschap

Je zoekt advies over erfenis of nalatenschap? Dan is het goed om contact op te nemen met een kantoor waar mensen werken die weten hoe alles loopt bij het uitvoeren van een erfenis. We hebben hier vele jaren ervaring mee en hebben al heel wat mensen geholpen om de erfenis zo goed mogelijk af te wikkelen. Er zijn op het gebied van nalatenschap eigenlijk niet heel veel officiele regels, er kunnen dan ook vrij eenvoudig problemen en misverstanden over ontstaan. Wil je hier meer over weten? Neem dan gewoon eens contact met ons op met al je vragen.

Je zoekt een notaris voor advies over erfenis?

Als je een notaris zoekt in Eersel en omstreken, die als geen ander weet wat er allemaal komt kijken bij erfenis en nalatenschap, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We raden je dan ook van harte aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website als je hier meer over wil weten. We hebben hier veel informatie klaarstaan over het onderwerp, maar ook over wat wij in deze kunnen betekenen. Je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen om je vragen aan ons te stellen.

Lees meer

 

Over ons

Wij hebben onze focus gelegd op de twee gebieden waar ons hart ligt. Nalatenschappen en ondernemers. Gebieden waarvan wij het gevoel hebben dat we vanuit onze passie en deskundigheid iets kunnen bijdragen.

eric lexperience

Eric

voor nalatenschappen: eric@lexperience.nl

jan lexperience

Jan

voor ondernemers: jan@lexperience.nl

Persoonlijk

Als wij weten waarom iemand iets wil, kunnen wij iets maken dat iemand echt wil. Als wij op dat punt zijn, zijn wij gelukkig.

Betrokken

Cliënten vinden gesprekken met ons plezierig en informeel. Dat komt omdat wij oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en de situatie waarin ze verkeren.

Specialisme

Lexperience is een gespecialiseerd notariskantoor. Deskundigheid staat bij ons voorop. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten. Maar wij zijn ook creatief en denken mee.

Een nalatenschap afhandelen? Doe het maar.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer weten over Lexperience of wil je eerst met ons komen kennismaken? Bel of mail ons dan.

 +31 (0) 497 22 51 22
  info@lexperience.nl