“Weet je waar je van gaat lachen? Als je
alles netjes en adequaat hebt afgehandeld.
En over een paar jaar doet ze haar bedrijf
een check up cadeau.”
“Een ding weet je zeker, mocht er
een kink in de kabel komen dan
hebben jullie alles goed geregeld.”
“De kinderkamer is klaar.
Net als jullie. Dat is een prettig gevoel.”
“Ook als je dromen hebt moet je ze goed
laten regelen. De koop van je nieuwe
huis bijvoorbeeld. Typisch zo’n droom.”
“Je gaat er niet van uit, maar als
het misgaat hoe zit het dan met
het huis dat je samen hebt gebouwd?”
“Daar gaat ze, de wijde wereld in.
Een geluk heeft ze, haar ouders hebben
alles tot in de puntjes geregeld.”
previous arrow
next arrow
Slider

Boedelnotaris

Bij het afhandelen van een nalatenschap komt heel wat kijken. Er spelen vele belangen bij een dergelijke afwikkeling, vandaar ook dat wij je aanraden om eens goed na te denken over wie je hiervoor in gaat schakelen. Je kunt in principe iedereen die je maar wil benoemen tot executeur. Deze persoon gaat er voor zorgen dat jouw wensen op het gebied van je erfenis ook worden uitgevoerd. Het is wel een zeer belangrijke taak, waar mensen ook nee tegen mogen zeggen. Bij Lexperience vind je mensen met veel ervaring op het gebied van het afhandelen, maar ook het opstellen, van testamenten.

Boedelnotaris voor nalatenschap

Wat doet een boedelnotaris precies? Het is een belangrijke functie die door deze persoon wordt uitgevoerd. De boedelnotaris voor nalatenschap wordt aangesteld door de erfgenamen, die graag willen dat een boedel zo eerlijk mogelijk wordt verdeeld. Het is dan aan de boedelnotaris om een beschrijving te maken van de boedel. Eventueel kan deze persoon dan ook overleggen met een kantonrechter, als deze ook in het plaatje aanwezig is. Vaak kan de executeur testamentair aan de slag gaan met het maken van de boedelomschrijving en is er verder geen aparte boedelnotaris nodig.

Meer weten over het werk van een boedelnotaris?

Als je meer wil weten over wat een boedelnotaris allemaal precies doet, dan raden wij je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Lexperience. Je vindt informatie over onze werkzaamheden op onze website, maar je kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen met al je vragen. Maak een afspraak met ons als je meer wil weten over ons werk. We gaan dan samen met jou bekijken wat er allemaal nodig is en hoe jij het liefst ziet dat de afwikkeling van de erfenis wordt afgehandeld.

Lees meer

 

Over ons

Wij hebben onze focus gelegd op de twee gebieden waar ons hart ligt. Nalatenschappen en ondernemers. Gebieden waarvan wij het gevoel hebben dat we vanuit onze passie en deskundigheid iets kunnen bijdragen.

eric lexperience

Eric

voor nalatenschappen: eric@lexperience.nl

jan lexperience

Jan

voor ondernemers: jan@lexperience.nl

Persoonlijk

Als wij weten waarom iemand iets wil, kunnen wij iets maken dat iemand echt wil. Als wij op dat punt zijn, zijn wij gelukkig.

Betrokken

Cliënten vinden gesprekken met ons plezierig en informeel. Dat komt omdat wij oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en de situatie waarin ze verkeren.

Specialisme

Lexperience is een gespecialiseerd notariskantoor. Deskundigheid staat bij ons voorop. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten. Maar wij zijn ook creatief en denken mee.

Je zaken moeten goed geregeld zijn, alleen zo voorkom je later grotere problemen.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer weten over Lexperience of wil je eerst met ons komen kennismaken? Bel of mail ons dan.

 +31 (0) 497 22 51 22
  info@lexperience.nl