“Huwelijkse voorwaarden betekent niet
dat je twijfelt of angst hebt, het betekent
dat je het goed met elkaar voor hebt.”
“De kinderkamer is klaar.
Net als jullie. Dat is een prettig gevoel.”
“Ook als je dromen hebt moet je ze goed
laten regelen. De koop van je nieuwe
huis bijvoorbeeld. Typisch zo’n droom.”
“Een ding weet je zeker, mocht er
een kink in de kabel komen dan
hebben jullie alles goed geregeld.”
“Weet je waar je van gaat lachen? Als je
alles netjes en adequaat hebt afgehandeld.
En over een paar jaar doet ze haar bedrijf
een check up cadeau.”
“Met z’n tweeën doen waar ze al jaren van
droomden. Prachtig natuurlijk. Maar zorg wel
dat alles goed geregeld is. Businessplan of niet,
je kunt niet alles voorspellen.”
“Je gaat er niet van uit, maar als
het misgaat hoe zit het dan met
het huis dat je samen hebt gebouwd?”
“Daar gaat ze, de wijde wereld in.
Een geluk heeft ze, haar ouders hebben
alles tot in de puntjes geregeld.”
previous arrow
next arrow
Slider

 

Afwikkeling erfenis

Bij het afwikkelen van een erfenis komt heel wat kijken. Het is een moeilijke periode, waarbij je de zorgen over de erfenis er eigenlijk niet ook nog eens bij kunt hebben. Het is dan het beste om een professional in te schakelen, die samen met jou gaat bekijken wat er allemaal nodig is. Voor een professionele afwikkeling van erfenis raden we je aan om eens contact op te nemen met Lexperience in Eersel. We hebben mensen klaarstaan die zijn gespecialiseerd op het gebied van nalatenschappen en die zodoende ook de ervaring hebben die nodig is om een erfenis zo goed mogelijk af te wikkelen.

Voor afwikkeling van erfenis een executeur inschakelen

Ben jij op zoek naar iemand die het afwikkelen van een erfenis op zich kan nemen? Dan raden wij je aan om hiervoor vandaag nog contact op te nemen met Lexperience. Het is ook mogelijk om een familielid of andere naaste in te schakelen voor deze taak, maar vergis je niet in hoeveel werk hierbij komt kijken. Het is het beste om voor de afwikkeling van erfenis een executeur in te schakelen die veel ervaring heeft op dit gebied. Voor ons behoren nalatenschappen tot onze specialiteiten. Je kunt er dan ook altijd voor kiezen om ons in te schakelen voor een gedegen, persoonlijke afwikkeling van erfenis.

Meer weten over de afwikkeling van erfenis?

Wil jij een erfenis afwikkelen, maar wil je dit het liefste overlaten aan ervaren professionals? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak met ons. We maken dan graag kennis met je om jouw specifieke situatie met je door te nemen. Het is belangrijk om alles goed op een rijtje te krijgen. We maken samen met jou een plan om de erfenis zo goed mogelijk af te wikkelen. We vinden het daarbij altijd belangrijk om dit zo persoonlijk mogelijk te doen, zodat jij met een goed gevoel op deze periode terug kunt kijken.

Lees meer

 

Over ons

Wij hebben onze focus gelegd op de twee gebieden waar ons hart ligt. Nalatenschappen en ondernemers. Gebieden waarvan wij het gevoel hebben dat we vanuit onze passie en deskundigheid iets kunnen bijdragen.

eric lexperience

Eric

voor nalatenschappen: eric@lexperience.nl

jan lexperience

Jan

voor ondernemers: jan@lexperience.nl

Persoonlijk

Als wij weten waarom iemand iets wil, kunnen wij iets maken dat iemand echt wil. Als wij op dat punt zijn, zijn wij gelukkig.

Betrokken

Cliënten vinden gesprekken met ons plezierig en informeel. Dat komt omdat wij oprecht geïnteresseerd zijn in mensen en de situatie waarin ze verkeren.

Specialisme

Lexperience is een gespecialiseerd notariskantoor. Deskundigheid staat bij ons voorop. Dat is het minste dat je van ons mag verwachten. Maar wij zijn ook creatief en denken mee.

Je zaken moeten goed geregeld zijn, alleen zo voorkom je later grotere problemen.

Weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Wil je meer weten over Lexperience of wil je eerst met ons komen kennismaken? Bel of mail ons dan.

 +31 (0) 497 22 51 22
  info@lexperience.nl