Cliënten willen rust en duidelijkheid.
Wij bieden dat.

Wanneer ze ons anders inschatten dan notaris is dat voor ons een compliment. Uiteraard waarderen wij de waarden en de inhoud van ons vak, die zijn fantastisch. Maar mensen hoeven ons niet per se als notarissen te zien. Wij zijn veel meer dan dat. Wij adviseren en ondersteunen. En doen dat onpartijdig, van daaruit kijken we naar de belangen van alle betrokkenen.

Met onze focus op nalatenschappen en ondernemingsrecht zitten we nu recht in het hart van ondernemers. Het proces dat wij samen met onze klanten doorlopen is eigenlijk maatschappelijk werk. En als we eerlijk zijn, hebben we nog nooit zoveel plezier in ons werk gehad. Het proces is anders, het contact is anders, hier kunnen we de beste in zijn.

Op inhoud boven iedereen uitsteken, dat is een mooi streven. Het gaat om het menselijk contact, de achtergronden en het inzicht om daar de juiste oplossingen bij te creëren. Op deze gebieden kunnen we uitblinken. Cliënten willen rust en duidelijkheid. Wij bieden dat.

Over ons

eric lexperience

Eric de Jong

Eric is notaris met brede ervaring. Met zijn passie om ingewikkelde problemen van mensen op te lossen, heeft hij zich gespecialiseerd in de afwikkeling van nalatenschappen en adviseert hij daarover.

jan lexperience

Jan Tops

Jan is notaris en specialist voor ondernemers, zowel zakelijk als privé. Hij houdt zich al lang bezig met het oplossen van vraagstukken voor ondernemers. Daaruit is zijn passie voor vennootschapsrecht en huwelijkse voorwaarden ontstaan.

natascha lexperience

Natascha

Natascha specialiseert zich als jurist in het afwikkelen van nalatenschappen en het opstellen van aktes op het gebied van familierecht. Met haar ervaring bij gerechtsdeurwaarders en bewindvoerders haalt zij daar veel energie uit.

christel lexperience

Christel

Christel is als notarieel medewerker verantwoordelijk voor met name ondernemingsrechtzaken die zij samen met haar collega’s behandelt. Daarnaast zorgt zij ook voor de algemene zaken op kantoor.

eric lexperience

Gitte

Als receptioniste/secretaresse begeleidt Gitte onze cliënten en ondersteunt zij haar collega’s in hun werkzaamheden. En als duizendpoot zorgt zij ook nog voor algemene zaken op kantoor.